Hyppää pääsisältöön

Eva&Manu ja Felix Zenger yhteistyössä – katso video

Eva & Manu ja Felix Zenger ovat tehneet yhteisen coverin.

Felix Zenger

Eva & Manu ja Felix Zenger ovat äänittäneet oman versionsa Zero 7 -yhtyeen Home-kappaleesta ja tehneet siihen tunnelmallisen musavideon. Yhteistyö sai alkunsa vuosien tuttavuudesta.

- Olen tuntenut Evan ja Manun nyt parin vuoden ajan yhteisten tuttujen kautta. Olen aina tykännyt heidän musiikistaan ja viime vuonna pyysin heitä sitten fiittaamaan muutamalle keikalleni. Kaikki meni nappiin ja oli tosi hauskaa. Ajateltiin että ois kiva tehdä keikkojen lisäksi jotain yhdessä myös studiossa. Eva & Manu ehdottivat, että äänitettäisiin Zero 7:n Home-kappale ja tällainen video saatiin aikaiseksi, Zenger kertoo.

Muusikot aikovat jatkossakin tehdä yhteisprojekteja.

- Jos se on musta kiinni, niin toivottavasti ja ehdottomasti! Ensi viikolla Revive-tukikonsertissa Nosturissa soitan varmaan biisin tai pari heidän kanssaan, Felix vinkkaa.

Zenger ei ole porukan ainoa, joka osaa matkia suullaan soittimia, sillä myös Eva osaa tehdä suullaan huikeita ääniä.

- Evalla on yksi parhaita suutrumpetteja! En tiedä, onko se varsinaista beatboxausta, mutta kyllä mä olen vähän kateellinen, Zenger myöntää.

Yhteisvideon lisäksi Zengerillä on työn alla uusi levy ja keikkoja monissa maissa.

- Väsäilen uusia biisejä studiossa seuraavaa levyäni varten. Keikkoja on myös jonkin verran tiedossa, Suomessa sekä ulkomailla, ainakin Ranskassa ja Kanadassa, muusikko paljastaa.

Lähteet: YleX, Youtube