Hyppää pääsisältöön

Lisää nimiä Rock The Beach -festivaalille

Helsingin Hietaniemen uimarannalla kesäkuussa järjestettävälle kolmipäiväiselle Rock The Beach -festivaalille on varmistunut jälleen muutama esiintyjä.

Green Dayn lisäksi Rock The Beach -festivaalilla nähdään liuta muita nimekkäitä esiintyjiä

Australialaisyhtye Parkway Drive ja yhdeksi kiinnostavimmista djent-yhtyeistä noussut Hacktivist ovat vahvistuneet esiintyjäkattaukseen. Lisäksi ruotsalainen rockbändi Royal Republic on varmistunut korvaajaksi brittiyhtye Pure Lovelle, joka on joutunut perumaan kesän keikkansa ja samalla myös esiintymisensä Rock The Beachissa.

Aikaisemmin julkistettuja Rock The Beach -esiintyjiä ovat Green Day, Rammstein, Thirty Seconds To Mars, Paramore, Queens Of The Stone Age, Stone Sour, Billy Talent, The Gaslight Anthem, Airbourne, Enter Shikari, A Day To Remember, All Time Low, Newsted, Apulanta, Kotiteollisuus, Modestep, Graveyard, The Blackout, Palma Violets, Metz, Haloo Helsinki!, Huoratron, Zemfira, Pää Kii, Satan Takes A Holiday, Flesh Roxon ja Rolo Tomassi. Muita Rock The Beachiin saapuvia esiintyjiä julkistetaan kevään mittaan.

Lähteet: Rock The Beach