Hyppää pääsisältöön

Tulevan QOTSA-levyn mielenkiintoiselle vierailijalistalle yksi nimi lisää

Heinäkuussa julkaistavan Queens of the Stone Age -albumin vieraslista on todella mittava ja mielenkiintoinen. Nyt joukkoon liittyy Arctic Monkeysin jäsen.

Josh Homme QOTSAn keikalla pari vuotta sitten Hollannin Lowlands-festareilla. // Kuva: EPA / MARTEN VAN DIJL

Suomeen Lisää nimiä Rock The Beach -festivaalille saapuva Josh Hommen luotsaama Queens of the Stone Age julkaisee pitkän tauon jälkeen uuden levyn heinäkuussa. Levyn odotetuin vieras, rumpalina häärivä Dave Grohl, paljastettiin jo aiemmin, kuten myös monet yllättänyt Elton John. Nyt vierailijalista päivittyy Arctic Monkeysin keulahahmo Alex Turnerilla.

Aiemmin julkaistut muut fiittaajat ovat Trent Reznor, Scissor Sistersin Jake Shears ja UNKLEna tunnettu James Lavelle. Queens of the Stone Agen aiemmilla levyillä mukana olleet laulaja Mark Lanegan ja alkuperäisbasisti Nick Oliveri ovat myös uuden ...Like Clockwork-albumin vieraslistalla.

Tulevan maailmankiertueen rumpalista ei ole vielä varmuutta. Tieto tosin saataneen viimeistään tulevana viikonloppuna, kun bändi vetää ensimmäisen livekeikkansa Brasilian Lollapalooza-festareilla.

Lähteet: NME