Hyppää pääsisältöön

Miestennielijä Taylor Swift on iskenyt silmänsä prinssi Harryyn

Muun muassa 1D-komistus Harry Stylesin kanssa seurustellut Swift haluaa tavata prinssi Harryn.

Taylor Swift Grammy-gaalassa 2013 // Kuva: EPA/PAUL BUCK

Taylor Swiftillä on jälleen mielessä uusi brittimies. Tällä kertaa hän on nostanut rimansa entistä korkeammalle, sillä poppari on iskenyt silmänsä kuninkaalliseen. Popmaailman tämänhetkisen prinssin eli Harry Stylesin jättänyt Swift haluaa tavata seuraavaksi prinssi Harryn.

Taylor aikoo tehdä kaikkensa, että hän voisi tavata tavoitellun poikamiehen Britannian reissullaan toukokuussa. Naista kiehtoo erityisesti Harryn aksentti ja punertava tukka.

Villistä bileimagosta tuttu prinssi tapailee tällä hetkellä Cressida Bonasia, mutta se ei estä häntä suunnittelemasta juhlia myös Amerikassa. Harry aikoo tavata nimittäin liudan Hollywood-tähtiä bileissä, jotka järjestetään Washingtonissa ja New Yorkissa. Kutsuvieraslistalle ovat mahtuneet muun muassa Jennifer Lawrence, Vanessa Hudgens, Kate Upton ja Scarlett Johansson.

Lähteet: Gigwise