Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Taylor Swiftin kappaleesta 22?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Taylor Swift Grammy-gaalassa 2013 // Kuva: EPA/PAUL BUCK

Kuka? Taylor Swift: 22

Mitä? Tänään Rytmibarometrissa 23-vuotias kantripoppari Taylor Swift muistelee niitä auvoisia aikoja, kun oli vasta 22-vuotias. Kyllähän niitä sopiikin muistella, ainakin jos katselee Swiftin deittailuhistoriaa. Kappale 22 löytyy naisen neljänneltä studioalbumilta, joka kantaa nimeä Red. Tähän nuorta ikää juhlivaan biisiin on tehty myös musiikkivideo, jossa on mukana Swiftin hyviä ystäviä, muun muassa Gossip Girlistä tuttu Jessica Szohr

Hä? Taylor Swift on saanut paljon julkisuutta ja niittänyt mainetta aikamoisena miestennielijänä. Viimeisimpien tietojen mukaan poppari on iskenyt silmänsä prinssi Harryyn. Jää nähtäväksi tuleeko brittiläisestä kuninkaallisesta uusi lisä Swiftin jo vaikuttavaan mieskaartiin.