Hyppää pääsisältöön

Miriam Bryant kytkeytyy Suomeen, Ruotsiin ja Englantiin - mikä hänen musiikissa on suomalaista?

Göteborgista tulee mielenkiintoinen artisti nimeltä Miriam Bryant. Häntä on verrattu jopa Adeleen. Bryant vieraili Suomessa ja kertoi YleX:lle muun muassa juuristaan ja lentopelostaan.

Miriam bryant haastattelussa

Miriam Bryantilla on suomalainen äiti ja englantilainen isä. Eikä siinä vielä kaikki: Hän on kasvanut aikuiseksi Ruotsissa, Göteborgissa. Miriam Bryant on saavuttanut pikku hiljaa suosiota Ruotsin ulkopuolella, kun monikansallinen levy-yhtiö kiinnostui hänestä kotistudiossa tehdyn demon perusteella.

Artistiura alkoi kuin sattumalta, kun kaveri kysyi häntä mukaan kouluprojektiin, jonka aiheena oli luoda artistiprofiili. Niinpä Miriamista luotiin artisti kouluprojektia varten.

- Me kirjoitettiin kolme biisiä ja tässä mä nyt olen, Miriam kertoo Venla Kokkosen haastattelussa.

Bryant on listannut inspiraation lähteikseen rakkauden, seksin ja lentokoneet. Mikä hänen musiikissaan on eniten suomalaista?

- Se on se klisee, että se on jotenkin melankolista tunnelmaltaan.

Kun juuret ovat monikansalliset, niin siitä on varmasti paljon hyötyä, kun ajatellaan kansainvälistä artisturaa. Millaista hyötyä siitä on Miriam Bryantin mielestä ollut?

- Hyvä englanninkieli. Puhun todellakin paljon parempaa englanninkieltä kuin suomea ja se on ollut iso apu.

Laulaja puhuu hyvin ymmärrettävää suomea. Katso vaikka alla oleva video ja totea asia itse!

Minkälaisia tunteita hän haluaa kuuntelijassa saada aikaan? Mitä mieltä hän on Adelesta, johon häntä on usein verrattu? Miriam Bryant kärsii lentopelosta, mutta matkusti lentokoneen ohjaamossa Suomeen, miksi?

Lähteet: YleX