Hyppää pääsisältöön

Redraman keikka livenä Yle Areenassa

Redrama esiintyy tänään keskiviikkona 3.4. Helsingin Korjaamolla. Keikkaa voi kuunnella livenä Radio X3M -kanavalta ja katsoa livestriiminä Yle Areenasta.

Redrama

Suomalaisräppäri Redrama nousee tänään keskiviikkona 3.4. radiokanava X3M:n isännöimän Svenska Talande Klubbenin lavalle Helsingin Korjaamolla. Redramaa lämmittelee helsinkiläinen räppäri JAG. Keikkaa voi kuunnella livenä Radio X3M:iltä ja katsoa live-striimiä Yle Areenasta kello 20 alkaen.

Alun perin tapahtumassa piti esiintyä ruotsalainen räp- ja lauluduo Norlie & KKV, mutta kaksikko joutui perumaan esiintymisensä sairastumisen takia. Norlie & KKV:n keikalle yritetään löytää toista päivää.

Illan keikkatunnelmaan voi virittäytyä jo päivällä seuraamalla Redraman vierailua X3M:n suorasta netti-tv-lähetyksestä kello 14.45 alkaen.

Lähteet: Radio X3M