Hyppää pääsisältöön

Brittiyhtye Hurts julkaisi kuvan: Rakastan Suomi!

Turussa illalla esiintyvä Hurts julkaisi Facebook- ja Twitter-tileillään kuvan Suomesta.

Hurts // Kuva: facebook.com/hurts

Tänä iltana The Voice of Finland -ohjelmassa esiintyjä Hurts on saapunut Suomeen. Yhtye julkaisi sekä Facebookissa että Twitterissä lumisen maisemakuvan, joka on otettu jossain päin kotimaatamme. Kuvan yhteydessä on viesti, jossa on terveisiä myös Suomen kielellä.

- Onnellisuus maanpaossa. Good morning Finland! Beautiful Finland. Tonight we shall be performing live on The Voice. Rakastan Suomi! Facebook-kuvan yhteydessä kirjoitetaan.

Suomi on Hurts-pojille Theo Hutchcraftille ja Adam Andersonille ilmeisen tärkeä paikka, sillä Onnellisuus maanpaossa -teksti lukee myös yhtyeen tuoreimmanHurtsin edustaja YleX:lle: Kannen Suomi-viittaus maailmanlaajuisessa julkaisussa.

Katso kuva täältä.

Seuraavan kerran Hurts esiintyy Suomessa Ruisrockissa 5. heinäkuuta.