Hyppää pääsisältöön

Suomen ensimmäinen iPad-artistijulkaisu Ismo Alangolta

Tablettijulkaisut syrjäyttämässä musiikkiDVD:t.

Ismo Alanko

Maaliskuussa julkaistun Maailmanlopun sushibaari -albumin tiimoilta ajankohtainen Ismo Alanko tekee uuden aluevaltauksen, kun häneltä ilmestyy Suomen ensimmäinen iPad-tablettitietokoneille tuotettu artistijulkaisu.

Sähköinen sushibaari on Ismo Alangon historiaa ja uuden äänitteen tekemistä taustoittava digitaalinen FanPOD-julkaisu.

Sähköinen sushibaari sisältää ennen julkaisematonta Ismo Alanko -matariaalia, kuten videoita, valokuvia sekä Vuoden turhin laulu -kappaleen demoversion. FanPOD-julkaisusta löytyy myös Alangon uuden yhtyeen esittely, kaikki viimeisimmät musiikki- ja haastatteluvideot sekä erilaisia interaktiivisia toimintoja. FanPODin kautta voi myös tilata Ismo Alanko -tuotteita sekä osallistua kilpailuihin.

Julkaisua päivitetään tulevan kesän ja syksyn aikana ajankohtaisella materiaalilla sekä uusilla tilaajaeduilla. Sähköinen sushibaari on myynnissä iTunes Storessa.

Ismo Alanko -FanPODin tuottaneen Provisual Oy:n vastaava tuottaja Jari ”Cyde” Hyttinen povaa tablettijulkaisuille valoisaa tulevaisuutta kulttuuriteollisuuden ohella esimerkiksi kampanjatyökaluna.

- Tuotimme aikaisemmin noin 70% kaikista Suomen musiikkiDVD-julkaisuista. Niiden tekeminen loppui kuin seinään ilmaisten videokanavien myötä. Tablettijulkaisuissa on parasta, että ne ovat kaksisuuntaisia, ja päivittyvien esitteiden lisäksi tekniikkaa voi hyödyntää esimerkiksi matkailun tarpeissa.

Lähteet: Fullsteam