Hyppää pääsisältöön

Lauri Ylönen: "Sooloilussa ei tarvitse ajatella muitten kasvojen menetystä"

Lauri saa sooloprojektissaan tehdä just niin kuin itse haluaa!

Lauri Ylönen // Kuva: YleX

The Rasmuksesta tutuksi tullut Lauri Ylönen tiputti hetki sitten varsinaisen pommin julkaisemalla elektronisen She’s A Bomb –soolokappaleensa. Lauri ei ole halunnut sen kummemmin perustella uutta tyylivalintaansa.

- Tein näin vaan sen takia, että sisältä kumpuaa tällaisia fiiliksiä ja se on paras lähtökohta. Täähän ei edusta koko levyä kuitenkaan, Lauri paljastaa.

Laurin edellinen sooloalbumi New World julkaistiin vuonna 2011. Albumilla kuultiin kappaleita, joista huokui samoja elementtejä kuin The Rasmuksen kappaleissa. Lauri kertoi himoartistihaastattelussa syyn, miksi.

- Eka levy oli tavallaan tulossa puoliks Rasmus-levyksi alkujaan, siitä sain idean lähteä sooloilemaan. Se oli pehmeä laskeutuminen tulevaan, nyt sooloiluni on täysin irtautunut bändistä.

Tulevalla kakkosalbumilla kuullaan siis pitkälti erityylistä musiikkia kuin mitä The Rasmus julkaisisi. Lauri toteaa, että The Rasmuksen tulevilla julkaisuilla ei tulla kuulemaan juurikaan elektrovivahteita.

- Sooloprojektissa ei tarvii ajatella muitten kasvojen menetystä. Esimerkiksi jos vaatisin, että mun pitäis The Rasmuksen eturivissä vetää leoparditanka jalkaan ja poukkoulla ympäriinsä, voisi se olla muiden kannalta vähän epämiellyttävää.

Lauri Ylösen She’s A Bomb –biisi on ollut kaksi kertaa YleX Himotuimmat –listan ykkönen. Himotuimpia biisejä voit äänestää täällä!

Lähteet: Himoartistihaastattelu