Hyppää pääsisältöön

Uutuusartisti SANNIa verrataan Michael Jacksoniin

Uuden musiikin ratsiassa viikoittain vaihtuvat jäsenet kertovat, mitä tämän viikon tuoreimmista biiseistä tulisi ajatella.

Timi Lexikon, Pirita Pykäläinen ja Tero Salenius vieraina Uuden musiikin ratsiassa. // Kuva: Tytti Shemeikka / YleX

YleX:ssä Uuden musiikin aamuvuorossa torstaina ensisoittonsa saanutta SANNIa ja tämän kappaletta Prinsessoja ja astronautteja arvosteltiin Uuden musiikin ratsiassa. Suorana: Kortesmäki –ohjelmassa näyttelevä Tero Salenius vertasi poptulokkaan kappaletta Michael Jacksonin 90-luvun puolivälissä julkaistuun Scream-biisiin.

- Siinä oli tosi paljon omituisuuksia, jotka ei yleensä toimi jos ne heitetään popkappaleeseen. Siinä ne toimi älyttömän hyvin, tästä biisistä mulle tuli samanlainen fiilis! Tässä on juttuja, joita ei yleensä biiseissä ole, Tero Salenius toteaa.

Timi Lexikon kiinnitti huomiota Prinsessoja ja astronautteja –kappaleen tuotantoon, joka oli hänen mielestään nappisuoritus.

- Tosi freesi tuotanto, tollainen painava ja raskas. Silti tää biisi mahtuu hengittämään ja tässä on tilavuuden tunnetta. Tää pitää otteessaan, josta en haluakaan pyrkiä irti!

Uuden musiikin iltavuoron juontajatar Pirita Pykäläinen jatkaa ylistyslinjalla ja vertaa kappaletta ratsiassa aiemmin kuultuun Taylor Swiftiin.

- Taylor Swift lauloi äsken 22-vuotiaana olemisesta ja tuntui, ettei hän ollut elänyt yhtään. Sanni on paljon nuorempi mutta tuntuu, että hän saa avattua enemmän parikymppisen naisen sielunelämää kuin Taylor Swift ja tuotantotiimi ikinä!

SANNIn Prinsessoja ja astronautteja voitti Uuden musiikin ratsian 27 pisteellä. Tsekkaa muut kuunnellut biisit ja pisteet täältä!

Lähteet: Uuden musiikin ratsia