Hyppää pääsisältöön

Black Sabbath aloittaa Euroopan kiertueensa Helsingistä

Raskaan rockin pioneerit saapuvat vihdoin Suomeen. Viime vuodelle suunniteltu Black Sabbath -keikka meni pipariksi, kun kitaristi sairastui syöpään.

Black Sabbath // Kuva: Warner Bros

Heavymetallin legenda Black Sabbath soittaa Helsingin Hartwall Areenalla keskiviikkona 20. marraskuuta. Kokoonpanossa ovat alkuperäisistä jäsenistä laulaja Ozzy Osbourne, kitaristi Tony Iommi ja basisti Geezer Butler. Alkuperäinen rumpali Bill Ward ei ole mukana, koska hän ajautui riitoihin muiden jäsenten kanssa. Vielä ei kerrota, kuka hänen tilallaan kannuttaa. Uudella Black Sabbath -levyllä rumpuja soittaa Rage Against the Machinesta tuttu Brad Wilk.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 15. huhtikuuta klo 9 Lippupisteessä ja Tiketissä.

Lähteet: Live Nation