Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Satellite Stories -yhtyeen kappaleesta Scandinavian girls?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Satellite Stories YleXPop-klubissa Oulun Nelivitosessa // Kuva: Maria Rautio

Kuka? Satellite Stories: Scandinavian girls

Mitä? YleX Iltapäivän Rytmibarometri-viikko avataan uunituoreella kotimaisella popilla. Satellite Stories –yhtyeen Scandinavian girls sai ensisoittonsa Uuden musiikin iltavuorossa 3. huhtikuuta. Kappale on esimakua yhtyeen kakkosalbumilta. Oululaisbändillä pyyhkii tällä hetkellä ilmeisen hyvin; yhtye keikkailee kevään ja kesän aikana ympäri Eurooppaa. Syksymmällä ohjelmassa on myös Amerikan valloitus!

Satellite Stories on Oulusta kotoisin oleva yhtye. Bändi julkaisi ensimmäisen singlensä Blame the fireworks vuonna 2011. Yhtyeen debyyttialbumi Phrases To Break the Ice julkaistiin vuonna 2012 ja yhtye on saanut paljon huomiota myös kansainvälisesti.

Hä? Satellite Storiesin keikkakalenteri on täyttynyt ennätysvauhtia sen jälkeen kun bändi teki sopimuksen kansainvälisen Xray Touring –agentuurin kanssa. Sama toimisto edustaa mm. Eminemiä ja Coldplaytä. Suomalaisista yhtyeistä he hoitavat The 69 Eyesin ja Apocalyptican asioita. Satellite Stories vakuutti Xray Touringin esiinnyttyään Hollannin Eurosonic-festareilla.