Hyppää pääsisältöön

Yle Live tarjoaa Beyoncen erikoiskeikan – tähti paljastaa yksityiskohtia elämästään

Puhelias Beyonce viihdyttää seksikkäällä show’llaan.

Beyoncé // Kuva: Yle

Beyonce juhlisti nelosalbuminsa julkaisua neljällä ainutlaatuisella keikalla New Yorkin Roseland Ballroomissa elokuussa 2011. Intiimien iltojen Yle Live -kooste sisältää musiikkia Destiny's Child -hiteistä Beyoncen soololevyn lauluihin.

Supertähti on Yle Livessä poikkeuksellisen puhelias ja avaa välispiikeissään koko uransa kohokohtia sekä pettymyksiä. Lisäksi poppari kertoo yksityiselämästään. Hän ylistää muun muassa aviomiestään räppäri Jay-Z:tä.

Show’n aikana nähdään myös tuttuun Beyonce-tyyliin vauhdikkaita tanssiliikkeitä ja hyvin niukkoihin esiintymisvaatteisiin pukeutunut kiharahiuksinen laulajatar. Lisäksi supertähden taustalla musisoi suuri orkesteri, jossa soittaa ainoastaan naismuusikoita.

Lähteet: Yle Live