Hyppää pääsisältöön

Normaalien kysymyksiä juristille, lääkärille, mellunmäkeläisille, jne

 

Kuin ei ole toisilla tietoa asioista, mutta toisilla on, niin on kohtuullista olettaa, että viisaat neuvovat tyhmempiä. Ja typerät vielä typerämpiä.

Sen vuoksi tähän on jälleen koottu joitakin normaalien mieltä askarruttavia kysymyksiä juristeille, lääkäreille, mellunmäkeläisille jne, kerta jotkut on liian ujoja itse kysymään sitä. Kannattaa käyttää hyödykseen siis, etenkin jotka on ujoja luikeroita itse.

 

Kysymys 1

Mellunmäen suhteen mäki on ihan selviö – mutta kuka se Mellu oli? Ja oliko se mies vai nais? Kuulostaa enemmän naisen nimeltä. Ja vielä lempinimeltä!

Vähän epäasiallista laittaa sellainen rahvaanomainen lempinimi paikaksi. Minkä takia laitoitte sellaisen nimen. Olisitte laittaneet asiallisemman.

Esim. Yhdysvaltaiin pääkaupungin nimi on Washington, ja kyseisen kaupungin erään kaupunginosan nimi on Georgetown. Ne on asialliset.

Mellunmäki on siehen verrattuna vulgaaäri kuin peilipintainen vessanpönttö. Mitä varten laitoitte vulgääri-nimen!

 

Kysymys 2

Jos takaapäin hiipii ja äkkiä tökkää etusormilla kylkiin, niin rääkäisee ja hyppää metrin ilmaan se, kun niin hirveästi kutittaa sellainen. Mihinhän sekin perustuu? Että ihan ilmaan saa hyppäämään että rääk! Ja varmaan verenpaine 400 sillä.

 

Kysymys 3

Venäläiset sanoo aina välillä ”vot”. Ne ei kai voi sille mitään, kuten pulut ei voi mitään sille, että niiden pää menee edestakaisin, kun ne kävelee.

Luulisi että tulee päänsärky ja yrjö olo siitä niille, mutta ei tule; ei edes yski ne, eikä yhtään ole oksentamaisillaan vaikka pää nykii ees ja taas kävellessä koko päivän.

 

Kysymys 4

Aku Ankassa on niin, että jos on pahville tehty spiraali ja sitä pyörittää, niin saa toisen menemään hypnoosiin ja kävelemään silleen kädet suorana edessä, silmät lasittuneina, ja tottelemaan sitä hypnoosittajaa.

Aku Ankassa ei ole eroa sen hypnoositettavan suhteen, että onko se firmassa joku halpa työläinen vai onko pomo, vaan se spiraali näyttää  toimivan kaikkiin, myös pomoihin.

Että siis voisi alainen teettää pomolla kaikkea että vaikka matkisi strutsia se, ja kävelisi silleen omituisesti, ja kuopisi maata, ja voisi hypnoosittaa myös, että se aina kehuisi alaisea muille pomoille ja toisi aina kokouksiin vadeittain suklaamoussea ja sulaarusinoita ja kivoja videoita mutta leikkaisi  niistä tylsistä bisneskalvoista suikaleita joista tekisi hauskat kärpäsverhot kesäksi mökille.

Kysyn ihan teknisestä mielenkiinnosta, että mistä sellaisia pyöriviä hypnoosispiraaleita voisi tilata? (Ei tarvitse olla vedenkestävä koska tulisi käyttöön toimisto­ympäris­tössä, informaatioalan yhtiössä, eli ihan pahvinen käy.)

 

Kysymys 5

Jonnekin maahan kun menee turisteja, ja tiettyyn aikaan niitä menee sinne enemmän kuin tulee pois, niin mitä tapahtuu kun se maa tulee täyteen?

Tai, tietenkin jos se älytään niin laitetaan tulliin lappu että ”Maa täynnä” ”Country full – Go away!”, mutta mitä jos käykin niin että vaikka tullissa on joku ovivika, niin että poistumisovet eivät toimi, mutta sisäänmeno-ovet toimivat, ja koko ajan vaan lappaa porukkaa sisään, tuhansia ja tuhansia turisteja, niin lopultahan sen on pakko posahtaa. Ja kun on pieniä maita joissa paljon turisteja kuten Vatikaani, niin luulen että helposti saumat nitkuu jo.

 

Kysymys 6

Jos joku on kelteisillään, niin mitä sitten pitää vielä riisua, että voi sanoa että nyt on kaikkein kelteisimmillään? Ja mitä ne kelteiset ovat?

Täälläpäin ei ainakaan tiedetä kelteisiä nähdyn, kaiketi siksi kun täällä on tosi kunnollisia kaikki, jopa se nainen joka on aina tupakalla vastapäisellä parvekkeella ja välillä mulkoilee verhojen välistä pahaenteisen näköisenä.

Mutta on monia paikkakuntia jossa asuu monenkirjavaa sakkia eikä voi tietää minkä laista rällinkiä siellä pidetään kaiket päivät. Sääliksi käy niiden tuttavia ja naapureita!

 

Kysymys 7

Hevosella se on kyllä tosi pitkä naama. Mutta kai sitä kaikkeen tottuu. Terveisiä vain pitkänaamaisille ystävillemme kautta maan.

 

Kysymys 8

Jotkut kun kysyy että eikö muka voi keliaakikko syödä yhtään jonkin kotitekemää pullaa, että paljonko muka on liikaa sille jos kotitekoisen pikku pullan ottaa. Niin lääkäri oli sanonut sille että jo puoli jyvää voi olla liikaa!

Ja se vilja koko ajan huonontaa sen keliaakikon mahaa, eli on suorastaan tuhoksi mahalle. Ei siis ole kyse mistään hienostelusta, sen enempää kuin laktoosi-intoleranssissa tai diabeteksessakaan. Että ei pidä tyrkyttää viljaa sille, uskokaa jo!

Ei se ole sen Keliankin syy että teidän pulla on sille myrkkyä. Miksette saman tien vie pahkinä-allergikolle pähkinöitä, että syöpä nuo joutessasi niin kohta olet happiteltassa häh hää. Ihme tyrkyttäjiä!

 

Kysymys 9

Kun hyvä haltija sanoo että saat kolme toivomusta, niin miksi ne ei ikinä toivo ekaksi lisää toivomuksia, vaikka loputtomasti, että olis niin kuin toivomusten kausikortti sillä.

Miten ei voi olla järjen hiventä sitä vertaa että tällaisia perusasioita älyäisi. Ihan vihaksi pistää miten vellihousua porukkaa Suomessa onkin.

 

Kysymys 10

Jos terveydenhuollossa mallien uudistuessa tms jää yli hammasproteeseja, niin voiko sellaista vaikka yläleuan muovihampaistoa käyttää umpijään raapimiseen auton tuulilasista, vai onko se jotenkin asiallisettomaa? Kierrätystä kai kannatetaan valtionkin hommissa?

Ja luulisi että esim postilla on paljon autoja joiden ikkunat talvella jäätyy eikä jääraappoja ole koskaan liikaa. Niillä etuhampailla (etenkin jos niissä tekareissa olisi kämmenpohjaan sopiva kahva) saisi vankimpaankin tuulilasijäähän hyvin jyystetyksi aukon ja taas kulkee posti!

Pikku kuminauhalla ne voisi laittaa hauskasti roikkumaan peruutuspeilistä niin eivät häviäisi, kun jääraappa on aina joko häveyksissä tai tiellä.

- Siinä hiukan alkuapua keväisen tiedonjanon sammuttamisen aluksi. Kun joutilaat aivot ovat paholaisen työpaja, niin tällä tavalla kannattaa hyötykäyttöön  laittaa kapasiteetti hänen.

Uusia kysymyksiä tiskiin vain, rohkeasti!

Kyllä se siitä.

 

Kommentit
 • Luurailijat

  Omat haasteensa on siinä, jos puolet on näkymättömiä.

  Ken kurja olisi sattunut muutoshetkellä olemaan kelteisillään, hän joutuisi pysyttelemään ilkialastonna, jos mieli pysyä muiden huomaamattomissa..

 • Yhtenä hetkenä vain

  Yksinäisyys was here.

  Hiukan oli kepakko lyhyt tökkimiseen ja tutkimiseen, mutta kuivuuttaan kalahteli kivasti, kun sen sivulla kepitteli ison kiven kylkeen.

 • Kopioelämää

  Monenlaista saisi aikaan vaikka jo 150 miljardilla.

  "Ilomantsilaisbaarista poistuvien humalikkaiden ad hoc kännirallatuksistakin jouduttaisiin maksamaan tekijänoikeusmaksu"

Uusimmat sisällöt - Näkökulmat

 • Luurailijat

  Omat haasteensa on siinä, jos puolet on näkymättömiä.

  Ken kurja olisi sattunut muutoshetkellä olemaan kelteisillään, hän joutuisi pysyttelemään ilkialastonna, jos mieli pysyä muiden huomaamattomissa..

 • Yhtenä hetkenä vain

  Yksinäisyys was here.

  Hiukan oli kepakko lyhyt tökkimiseen ja tutkimiseen, mutta kuivuuttaan kalahteli kivasti, kun sen sivulla kepitteli ison kiven kylkeen.

 • Kopioelämää

  Monenlaista saisi aikaan vaikka jo 150 miljardilla.

  "Ilomantsilaisbaarista poistuvien humalikkaiden ad hoc kännirallatuksistakin jouduttaisiin maksamaan tekijänoikeusmaksu"

 • Koulun hiihtopäivä (!!)

  Näin riivaa Saatana meitä, opinahjojen avulla.

  Pieni hiihtäjäparka uursi latua niin syvällä monimetrisessä hangessa, ettei sieltä hanki-urasta illalla hiihtäessään nähnyt kuin noin 2° kapean viirun tähtitaivasta, jos pipo silmillä edes jaksoi yrittää katsoa lumisesta ”ojastaan” ylös kuin Oscar Wilde.

 • Pieniä lämmön pilkahduksia

  Itsen varhaiskasvattumismuistelua, vaatimattomin annein.

  Koska noihin aikoihin ei ollut tietokoneita, nettiä, eikä paljon mitään muutakaan (paitsi verot, sairausvakuutustoimisto, invaliidien kioski, perunannosto, kuolema ja poliisi), piti lapsena keksiä jotakin tekemistä, että olisi ollut jotakin tekemistä.

 • Täti

  Erinomaisesta tädistään kertoo hra Kajo.

  Jos olisi aikoinaan pidetty täteyden olympialaiset, minun kelpo tätini olisi voittanut kaikki mitalit, ja yleisöäänestyksen.