Hyppää pääsisältöön

Qstock julkisti lisää nimiä

Oulun Qstockissa nähdään aiemmin julkaistujen artistien lisäksi muun muassa sinfonisen metallin suuruus Within Temptation, PMMP ja Teflon Brothers.

Within Temptation

Hollantilainen Within Temptation on ensi kesän Qstockin perjantai-illan pääesiintyjä. Yhtye esiintyi pari vuotta sitten myös YleX:n Studio B:ssä. Parhaillaan Within Temptation työstää uutta albumia, joka on määrä julkaista ensi syksynä. Levyn ensimmäistä singlemaistiaista on lupailtu kesäkuulle.

Qstockin muita uusia kiinnityksiä ovat hieman toisenlaista naisenergiaa tarjoileva PMMP, YleX:lläkin vahvasti keinunut rap-ryhmä Teflon Brothers, groove metal -yhtye Bloodred Hourglass, ja kesäkuussa uuden Seventh Swamphony -albumin julkaiseva melodinen death metal -poppoo Kalmah.

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa HIM, Katatonia (SWE), First Aid Kit (SWE), Kolmas Nainen, Eppu Normaali, J. Karjalainen, Haloo Helsinki!, Pää Kii, Cheek, Shining (NOR), Von Hertzen Brothers, Amorphis, Jukka Poika, Michael Monroe sekä Jackassin Bam Margeran yhtye kesällä Suomeen samalle festarille HIMin kanssa

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.-27. heinäkuuta. Lipunmyynti Lippupalvelun toimipisteissä ja Arinan Prismoissa sekä Oulun Levykauppa Äxässä, vaateliike Mick'sissä ja Stockmannin One Wayssa alkaa 25. huhtikuuta.

Lähteet: Qstock