Hyppää pääsisältöön

Queens Of The Stone Age palaa tulikuuman hitin voimin

Queens Of The Stone Agen My God Is the Sun soi Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaan Viikon tehona.Kuuntele näyte:

Queens Of The Stone Age // Kuva: Playground Music

Kieron ja tarttuvan nykyrockin ykkösmies Josh Homme on palannut pääbändinsä Queens Of The Stone Agen ruoriin ja kyntää tusinarokin sählääjät ulapalle uudella tulemisellaan.

Lisää nimiä Rock The Beach -festivaalille kin saapuva kopla tuo mukanaan myös uuden albumin, jollaista bändi ei ole julkaissut kuuteen vuoteen. ...Like Clockwork -nimeä tottelevan pitkäsoiton ensimmäinen keihäänkärki on nimeltään My God Is the Sun, joka iskee pöytään tunnistettavaa, mutta raikkaasti nahkaansa uudelleen luoneen QOTSA:a, joka näyttää epäilijöilleen, että bändi painii edelleen aivan omassa sarjassaan.

Keinuvasti jyräävä rockhymni kuulostaa kepeydessään jopa thearcticmonkeysmaiselta valssilta, josta aistii kuitenkin Kalifornian aavikoiden auringon arvaamattomuuden. Marakassit kihisevät ja avaruussumu pöllyää kitarariffien ja Josh Hommen levottoman äänen säestyksessä.

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).