Hyppää pääsisältöön

Tää on seksii!

Miten se kortsu oikein laitetaan? Kenen kanssa suhteen rajoista kannattaa puhua? Entä miltä tuntuu, kun ihastuu? Tähän kaikkeen ja moneen muuhun nuoria askarruttaviin kysymyksiin vastasi sarja "Tää on seksii!". Joka jaksossa nähtiin myös Salatut elimet -osio, jossa Antavaisen perhe syventyi seksuaalisuuden saloihin.

Kuusiosainen Koulu-tv:n seksivalistussarja "Tää on seksii" käsitteli seksuaalisuutta monesta eri näkökulmasta. Ohjelman juonsi näyttelijä Jussi Nikkilä.

Ensimmäisessä osassa puhuttiin muutoksista, joita jokainen murkku kohtaa matkalla kohti aikuisuutta.

Poikien kehitystä miehiksi käsittelevän jakson gallupissa pohdittiin, että miehisyyttä on muun muassa "juoda börstää, kattoo urheiluu ja piereskellä". Toisaalta tytöt taas haluavat herkän ja tunteistaan puhuvan poikaystävän.

”Tytöstä naiseksi” -osassa 16- ja 17-vuotiaat tytöt pohtivat takkatulen ääressä, miten erilaisia tytöt ja pojat oikein ovat. Tytöt ovat tunteellisempia, mutta toisaalta myös "kieroimpii otuksii koko maailmassa".

Loput osat käsittelivät seurustelemista, ekaa kertaa ja yhteisten rajojen ja pelisääntöjen päättämistä.

Jaksojen teemojen syventämiseksi jokaisessa osassa kurkistettiin Salattujen elinten maailmaan. Tällöin vierailtiin Antavaisen perheessä, jossa milloin pidettiin siemensyöksyjuhlia ja milloin odoteltiin unelmavävy Jon Bon Jovin vierailua anoppilaan.

Teksi: Sonja Fogelholm

Kommentit