Hyppää pääsisältöön

Tämän julkkiksen kanssa Lauri Ylönen lähtisi reissuun

Lauri on kiinnostunut seikkailulomista.

Lauri Ylönen // Kuva: YleX

YleX Viikonloppu kysyi leikkimielisen testin avulla, kenen julkkiksen kanssa Lauri Ylönen lähtisi reissuun.

Lauri sai eniten c-vastauksia, joten hän lähtisi Holywood-kaunotarten kanssa reissuun.

- Lähtisit seikkailulomalle Cameron Diazin kanssa. Unelmoit safarista, hevosvaelluksesta Mongoliassa tai uimisesta rauskujen kanssa Australian rannikolla. Haluat kokea lomallasi uusia kiehtovia kulttuureja, syödä jännittävää ruokaa ja napata valokuvia, joiden takana olevia tarinoita ei muuten uskoisi todeksi! Tärkeimmät lomavarusteesi ovat vaelluskengät, reppu ja varautuminen yllätyksiin. Cameronin kanssa lähtisitte viidakkoretkelle, hylkysukeltamaan ja ratsastamaan beduiinien kanssa aavikolle. Mukaanne lähtisi vieraita kulttuureja rakastava seikkailija Angelina Jolie, testin tulos paljastaa.

Artisti on tyytyväinen lomaseuraansa.

- Ei pahempi loma tiedossa. Milloin tämä loma alkaa? Toi suunnitelma on nyt kuitenkin olemassa, että mun tarvitsee ostaa vaan lentoliput, muusikko nauraa.

Tee testi!

Lähteet: YleX