Hyppää pääsisältöön

Hitot masennuslääkkeistä – katso maistiaisia Krista Siegfridsin Marry Me Europe -sarjasta

Kevään positiivisin dokumenttiohjelma Marry Me Europe seuraa Krista Siegfridsin matkaa Malmöön toukokuiseen euroviisufinaaliin.

Krista Siegfrids ja X3M:n Frida Lindholm

Kuusiosainen Marry Me Europe -sarja seuraa viikoittain euroviisuehdokas Krista Siegfriedsin valmistautumista Malmön toukokuista koitosta varten. Kaskisten prinsessaksi kastettua Kristaa seuraa X3M-kanavan toimittaja Frida Lindholm.

- Hitot masennuslääkkeistä, katso Marry Me Europe, hehkuttaa X3M:n Frida.

Huomenna kello 15.00 X3M:n sivuilla ja Areenassa julkaistavassa nettisarjan ensimmäisessä tutustutaan Kristan kotijoukkoihin Kaskisissa, muistellaan Kristan lapsuutta ja kerrotaan myös Kristan perheen kohtaamasta suuresta surusta.

Sarjan tiiserissä Suomen ulkoasiainministeri Alexander Stubb kuvailee Kristaa karismaattiseksi, mukavaksi ja hyväksi Twitterissä. Kristan kotikaupungin hallituksen puheenjohtaja taas ylistää Kristan UMK-voiton olleen parasta mainosta kaupungille - ja vieläpä ilmaista.

Sarjan tulevissa jaksoissa tutustutaan myös Kristan työhön levytysstudiossa, käydään treeneissä ja tarkastellaan tarkemmin Kristan imagoa. Päätösjaksossa Krista ja Team Ding Dong matkaavat jo Malmöhöön, jossa valmistaudutaan viisuihin hiomalla esitys huippukuntoon.

Sarja lähetetään suomenkielisellä tekstityksellä varustettuna maanantaisin kello 15 alkaen Areenassa. Yle Fem -kanava esittää sarjasta tehdyn yhteenvedon keskiviikkona 15.5.2013 klo 22.00.

Lähteet: X3M