Hyppää pääsisältöön

Latela-tähdet rakentavat YleX:lle Justin Bieber -erikoisauton

Latela-sarjan tähdet ovat tarttuneet huikeaan projektiin, jonka tuloksena syntyy erikoisauto Justin Bieberin Suomen keikkaa juhlistavaan Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtumaan 26.4.

Latela-pojat // Kuva: Hanne Kautto/YleX

TV2:n realitysarja Latelasta tutut autonrassaajat ovat lähteneet mukaan huimaan projektiin, jonka tavoitteena on rakentaa auto Justin Bieberin Helsingin keikkapäivään mennessä. Siihen on aikaa enää vähän yli kaksi viikkoa. Latelan Lauri Huttunen kertoo, että kahdeksan jätkää painaa hommia tallilla sen minkä ehtii.

- Mä olin tänään neljältä aamulla maalaamassa sitä ja osa on ottanut töistä lomaa. Että ei tämä nyt ihan mikään pikku projekti ole, Huttunen sanoo YleX:lle.

Latelasta tutut autovelhot eivät aluksi tienneet kenen tapahtumaan autoa ollaan väsäämässä, sillä sitä ei heille suoraan sanottu.

- Sanottiin vaan, että se on suuri julkkis. Sitten me mietittiin, kuka se voi olla ja katsottiin netistä päivämäärät. Auto oli jo haettu, kun me tajuttiin, että ei juma, me tehdään Justin Bieberille autoa, Huttunen sanoo.

- Kyllähän se yllättäen tuli. Siinä oli päivä aikaa miettiä. Nyt ollaan viikko tehty ja mielessä on käynyt, että mihin hemmettiin sitä tuli taas lähdettyä mukaan, Miikka Vesa lisää.

Kyseessä on lava-auto, joka on viikossa purettu ja räjäytety ihan atomeiksi, kuten kolmas paikalla oleva Latelan jäsen, Tuomas Harhala, asian ilmaisee. Se maalataan kiiltävän mustaksi ja yksityiskohdat viimeistellään YleX:n logosta tutulla vihreällä värillä. Huttunen lisää, että näin saadaan isot kontrastit värien välille ja auto tulee varmasti erottumaan muista liikenteen keskellä. Koska kyseessä on lava-auto, myös lavalle on paikkansa Latelan suunnitelmissa.

- Lavalle tulee äänentoistojärjestelmä. Näin YleX raikaa kaikille, kun sillä ajetaan kaupungissa. Lavalle saa myös laitettua fanilahjoja Justin Bieberille, Huttunen selventää.

Ylex.fi seuraa tiiviisti Bieber-pickupin valmistumista. Katso kuvia projektin etenemisestä alta, lisää tulossa!