Hyppää pääsisältöön

Ali Jahangiri Viidakon tähtösistä: Kauneus katoaa kolmessa päivässä

Viidakko paljasti tähtösistään yllättäviä piirteitä, kertoo ohjelman juontaja.

Ali Jahangiri/YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

Koomikko ja Viidakon Tähtöset -ohjelman juontaja Ali Jahangiri vieraili YleX Aamussa torstaina. Ali kertoo, että tänään alkavan toisen kauden kuvauksissa parista tähtösestä löytyi yllättävää kovuutta - viidakko vuorostaan paljasti kilpailijoista vähän muunlaisia piirteitä.

- Ensinnäkin viidakko paljastaa sen, että olit miten hyvännäköinen tahansa, se kauneus on kolmantena päivänä hävinnyt. Toinen on, ettei kuumuus sovi ihan näin valkoihoisille - teistä tulee rapuja siellä! Kolmas on, että tekorusketus yhdistettynä palamiseen on aika koominen näky, Ali nauraa.

Juontaja vitsailee majoittuneensa luksuhotellissa, jossa hänellä olisi ollut punainen matto ja omat hierojat. Todellisuudessa Ali asusteli upeassa 1950-luvun alkuperäiskunnossa olevassa motellissa, jossa ei sielläkään ennättänyt viettämään aikaa. Kuvauspäivät nimittäin venyivät lähestulkoon aina 18 tuntisiksi.

- Heikki Paasosella oli Selviytyjissä vähän helpompaa – se vaan ilmesty paikalle ja homma toimi. Mun piti olla siellä aamusta iltaan harjoittelemassa kahta lausetta, jotka nekin joka kerta tyrin, Ali nauraa.

Viidakon tähtösten toinen kausi starttaa Subilla tänään 11.4 klo. 21.00.

Lähteet: YleX Aamu