Hyppää pääsisältöön

Märkien säpikkäiden Kirste Aikio: Meidän suku on nyt mustalla listalla

Saamelaiset Suvi West ja Kirste Aikio Märät säpikkäät -komediasarjasta yllättyivät positiivisen palautteen määrästä. Toinen kausi lähtee käyntiin vielä astetta ronskimmin.

Suvi West ja Kirste Aikio/Märät säpikkäät // Kuva: Alma Hätönen/YleX

Märät säpikkäät -ohjelman saamelaisneidot Suvi West ja Kirste Aikio vierailivat YleX Aamussa perjantaina 12. huhtikuuta. Juuri, kun ensimmäisen tuotantokauden ihastuksesta ja pahennuksesta on toivuttu, sarja jatkuu toisen kauden merkeissä. Suvi ja Kirste kertovat palautteen useimmiten olevan positiivista, mutta joukkoon mahtuu totta kai myös niitä, jotka eivät neitojen ronskista huumorista pidä.

- Oltiin itsekin ihmeissään positiivisen palautteen määrästä, mutta totta kai on myös niitä tiettyjä tyyppejä jotka tulee sanomaan, että ei noin saa käyttäytyä. Teidän pitäisi nyt edustaa teidän kulttuuria kauniimmin ja voisitteko te vaikka haastatella jotain poliitikkoa, Suvi nauraa.

- Minä joudun kohtaamaan näitä tyyppejä kaupassa. Ne katsoo mua, että voiko tuon kanssa olla edes missään tekemisissä. Aikion suku on nyt mustalla listalla, Kirste vitsailee.

Märkien säpikkäiden toinen kausi pärähtää käyntiin sunnuntaina 14.4 TV2:lta lasten nukkumaanmenon jälkeen klo. 22.05.

Lähteet: YleX Aamu