Hyppää pääsisältöön

Märkien säpikkäiden Kirste Aikio: Meidän suku on nyt mustalla listalla

Saamelaiset Suvi West ja Kirste Aikio Märät säpikkäät -komediasarjasta yllättyivät positiivisen palautteen määrästä. Toinen kausi lähtee käyntiin vielä astetta ronskimmin.

Suvi West ja Kirste Aikio/Märät säpikkäät // Kuva: Alma Hätönen/YleX

Märät säpikkäät -ohjelman saamelaisneidot Suvi West ja Kirste Aikio vierailivat YleX Aamussa perjantaina 12. huhtikuuta. Juuri, kun ensimmäisen tuotantokauden ihastuksesta ja pahennuksesta on toivuttu, sarja jatkuu toisen kauden merkeissä. Suvi ja Kirste kertovat palautteen useimmiten olevan positiivista, mutta joukkoon mahtuu totta kai myös niitä, jotka eivät neitojen ronskista huumorista pidä.

- Oltiin itsekin ihmeissään positiivisen palautteen määrästä, mutta totta kai on myös niitä tiettyjä tyyppejä jotka tulee sanomaan, että ei noin saa käyttäytyä. Teidän pitäisi nyt edustaa teidän kulttuuria kauniimmin ja voisitteko te vaikka haastatella jotain poliitikkoa, Suvi nauraa.

- Minä joudun kohtaamaan näitä tyyppejä kaupassa. Ne katsoo mua, että voiko tuon kanssa olla edes missään tekemisissä. Aikion suku on nyt mustalla listalla, Kirste vitsailee.

Märkien säpikkäiden toinen kausi pärähtää käyntiin sunnuntaina 14.4 TV2:lta lasten nukkumaanmenon jälkeen klo. 22.05.

Lähteet: YleX Aamu

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.