Hyppää pääsisältöön

Suomalaisrokkari flirttitestissä: Pieni flirtti on vain kohteliasta

YleX Viikonlopun testissä selvitettiin, millainen flirttailija Lovexin Theon on.

Theon Lovex // Kuva: Inari Fernández

YleX Viikonloppu testailee viikoittain tunnetuilta henkilöiltä mitä erilaisimpia asioita. Tällä viikolla selvitettiin, millainen flirttailija Lovex-yhtyeen solisti Theon on. Ennen testiä mies ei omiin taitoihinsa kovasti perustanut.

- Ilmeisesti en kauhean hyvin osaa flirttailla, kun tällä hetkellä sinkkuna olen. Yritän sitä kyllä harrastaa, mutta usein se päätyy noloihin väärinkäsityksiin. En panosta niinkään sanoihin, vaan kehonkieleen ja silmiin, Theon selostaa.

Testissä selvitettiin muun muassa se, ,miten Theon kannustaisi ihastustaan futismatsissa.

- Huutaisin kannustushuutoja kurkku oikosenaan. Olen vähän nolo, häpeän tunne katoaa minulta aika nopeasti. Vetäisin sen varmaan sen verran överiksi, että sen voi tulkita myös huumorilla.

Mies kertoo myös lähettelevänsä flirttailevia tekstareita, tosin ei ihan viime aikoina. Theonin mielestä myös seurusteleva saa flirttailla muiden kanssa.

- Pieni flirtti voi omalla tavallaan olla viatonta. Sehän on vaan kohteliasta kanssakäymistä. On aika suomalainen tapa olettaa, että flirttailu liittyy siihen, että haluaa toisesta jotain. Pieni flirtti ei tarkoita sitä, että on sekunnin sadasosassa valmis jättämään oman kultansa ja hyppäämään toisen kanssa ties mihin, Theon naurahtaa.

Testin tulos ei ihan osunut siihen, miten Theon arvioi itseään alussa. Testin mukaan Theon nimittäin on superflirttailija.

- Ehkä vähän vähättelin itseäni, mies myöntää.

Millainen flirttailija sinä olet? Tee koko testi YleX Viikonlopun XTyyli-blogissa!

Lähteet: YleX Viikonloppu