Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Yön Poltteen kappaleesta Rakkauden ratapiha?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Yön Polte

Kuka? Yön Polte: Rakkauden ratapiha

Mitä? Setä Tamun, Kuningaspähkinän ja Stigin muodostama Yön Polte on vihdoin julkaissut uutta materiaalia. Tyttö sinä olet meritähti hitillä radioaallot valloittanut poppoon ”hempeilylinja” saa jatkoa uudessa Rakkauden ratapiha kappaleessa.

Biisi sai ensisoittonsa Uuden musiikin aamuvuorossa, jossa Venla Kokkosen vieraaksi saapui Stig. Kaveri kertoi, että artistien maantieteellisen välimatkan takia biisi on tehty pääosin internetin välityksellä.

Hä? Wikipedian mukaan Striptease on tanssiesitys, jonka aikana tanssija strippaa eli riisuu vaatteensa yksi kerrallaan. Striptease-tanssija esiintyy usein erotiikkaravintoloissa ja -klubeilla.