Hyppää pääsisältöön

Ellie Goulding ihmetteli Tavastialla hiljaisia suomalaisia

YleX:n ja Live Nation Finlandin järjestämällä keikalla esiintynyt brittiartisti naureskeli keskittyneelle yleisölle.

Ellie Goulding Suomen keikalla // Kuva: Tomi Mikola/YleX

Loppuunmyyty Tavastia oli hurmattu, kun Ellie Gouldingasteli lavalle lämppäriartistien (Charli XCX ja Matthew Koma) jälkeen. Hyvällä tuulella ollut laulajatar otti yleisöön kontaktia ja kertoi elämästään sekä kappaleiden taustoista. Kuuntelemaan keskittynyt yleisö herätti hilpeyttä laulajattaressa.

- Onpa täällä hiljaista. Ihan kuin tekisin stand uppia! Ellie kommentoi saaden yleisön nauramaan.

Vaikka yleisö keskittyi kuuntelemaan laulajattaren välispiikkejä, ei kansa ollut muuten hiljaa, vaan kiljui ja lauloi mukana lähes puolitoista tuntia kestäneen keikan ajan. Erityisesti kappaleet Anything Could Happen, Your Song ja Figure 8 ja saivat yleisön hurmokseen.

- Suoraan sanottuna en tiennyt, mitä odottaa... Mutta olette ilmeisesti aika isoja faneja, Ellie totesi ällistyneen oloisena.

Katso alta illan biisilista:

1. Don’t Say a Word, 2. Halcyon, 3. Figure 8, 4. Salt Skin, 5. Hanging On/Wonderman, 6. JOY, 7. Explosions, 8. Guns And Horses, 9. I Know You Care, 10. Your Song, 11. My Blood, 12. Only You, 13. Under the Sheets, 14. Anything Could Happen, 15. Animal, 16.Without Your Love, 17. Starry Eyed, Encore: 18. I Need Your Love, 19. Lights