Hyppää pääsisältöön

Brittitähden veli leikattiin Suomessa – muusikko kiittää tukikonsertilla Tavastialla

Uriah Heep -tähti Ken Hensley kerää konsertilla rahaa Hyksin teho-osastoille syyskuussa.

Tavastian logo

Helsingin Tavastialla järjestetään keskiviikkona 4. syyskuuta suuri hyväntekeväisyyskonsertti, jonka tuotto ohjataan Hyksin tehoklinikan ja sydänkirurgisen yksikön hyväksi. Tapahtuman isä on Uriah Heepin keulahahmona tunnettu Ken Hensley, jonka nuorempi veli Trevor sai sydänkohtauksen 13. tammikuuta ollessaan Helsingissä esiintymässä Uriah Heep Suomi Finland ry:n juhlissa.

Trevor Hensley oli kohtauksen jälkeen hoidettavana Hyksin Meilahden yksikössä, jossa hänen sydämensä myös leikattiin. Ken ja muut Trevorin omaiset olivat niin vaikuttuneita sairaalan ammattitaidosta, että haluavat omalta osaltaan auttaa taloudellisesti sairaalaa, jotta se pystyisi jatkossa hoitamaan potilaitaan vielä paremmin edellytyksin.

- Minä ja perheeni haluamme kiittää sairaalaa keräämällä rahaa ja tukikonsertti tuntui luontevimmalta vaihtoehdolta, Ken Hensley kommentoi.

- Olemme kaikki iloisia ja tyytyväisiä Trevorin hoidosta. Eri vaiheiden hoitotoimenpiteet johtivat kaikki siihen, että Trevor pääsi terveenä miehenä takaisin kotiin. Tämä kaikki on meille normaalia työtä. Trevorin kohdalla olimme erityisen ilahtuneita perheen antamasta tuesta potilaalle ja meille henkilökunnalle. Konsertti ja siihen liittyvä keräys tuntuvat hienolta ja kannustavat meitä jaksamaan näiden niukkojen resurssien aikana, toteaa Trevorin vastaanottanut teho-osaston ylilääkäri Leena Mildh.

Ken Hensleyn itsensä lisäksi Tavastian lavalla tullaan näkemään hänen veljensä Trevor, kotimaisten huippumuusikoiden Lauri Porran, Anssi Nykäsen, Timo Kämäräisen, Esa Kotilaisen ja Mika Järvisen muodostama Crazy World sekä useita vierailijoita ja yllätysesiintyjiä.

Konsertin järjestelyistä vastaavat Ken Hensley ystävineen, Uriah Heep Suomi Finland ry sekä Tavastia-klubi.

Lähteet: Tavastia