Hyppää pääsisältöön

Alastomia anoppeja ja ryppyisiä solariumkroppia - Tarinoita asioista, joita et olisi halunnut nähdä

TV2:ssa esitettävä talk show -uutuus Suorana: Kortesmäki palkitsee viikoittain katsojien lähettämiä ehdotuksia Kortesmäki-palkinnolla. Tällä viikolla haussa olivat asiat, joita et olisi halunnut nähdä.

See no evil - silmät peitetty // Kuva: Turkish-Romeo-BoY deviantART Related / Creative Commons licence

Suorana: Kortesmäki -talk show ja siihen suoraan linkittyvä, YleX:n sunnuntain Suorana: Virtanen -ohjelma käsittelevät viikoittain katsojien ja kuulijoiden ikimuistoisimpia kokemuksia eri kategorioissa. Tällä viikolla Kortesmäki-palkinto myönnettiin aiheesta "asia, jota en olisi halunnut nähdä".

Vastauksista ohjelman juontaja Joona Kortesmäki halusi nostaa muun muassa nimimerkki Jannin lähes jokailtaisen näyn.

- Asumme pienessä rivitaloyhtiössä ja naapurimme käyttää solariumia juuri siihen aikaan kun tulemme illalla kotiin. Hänellä ei ole ikkunassaan verhoja, joten katse hakeutuu väistämättä herran kullanruskeeaan ja ryppyiseen kroppaan, Janni kuvailee.

Viikon Kortesmäki -palkinnon voittajaksi lähetyksessä vieraana ollut toimittaja-tviittaaja-juontaja Tuomas Enbuske valitsi kuitenkin nimimerkki Hartsan kohtaaman epämieluisan näyn.

- Kun olin vaihto-oppilaana Saksassa, minulla oli tapana skypetellä Suomessa olevan tyttöystäväni kansssa iltaisin. Kesken erästä puheluamme hänen äitinsä käveli alasti huoneen ovesta sisäään ja kysyi, olisko tyttöystäväni lähdössä saunaan, voittaja kertoo.

Enbuske näki asiassa myös positiivisen puolen.

- Toisaalta tuossa näkee oman tulevaisuuden, että miltä se tyttöystävä näyttää 30 vuoden päästä, Enbuske virnistää.

Seuraavan Kortesmäki-palkinnon aiheena on omituisimmat naapurit. Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen suorana.kortesmaki@yle.fi tai Twitterissä hashtagilla #SuVi tai #SuKo. Viikon Kortesmäki -palkinto jaetaan Suorana: Kortesmäki -ohjelmassa. Tarinoita luetaan myös YleX:n Suorana: Virtanen -ohjelmassa sunnuntaisin.

Suorana: Kortesmäki -ohjelma esitetään maanantaista keskiviikkoon TV2:ssa kello 20.30 alkaen. Suorana: Virtanen YleX:ssä sunnuntaisin kello 11-13.

Lähteet: Suorana: Kortesmäki