Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Sini Sabotagen (ft. VilleGalle) kappaleesta Levikset repee?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Sini Sabotage // Kuva: Warner Music

Kuka? Sini Sabotage ft. VilleGalle: Levikset Repee

Mitä? Rytmibarometrissa kuullaan tänään JVG:n perustamalle PME Records-levy-yhtiölle sainatun Sini Sabotagen debyyttisinkku Levikset Repee. 26-vuotiaan rouhean naisen biisillä on mukana fiittaamassa VilleGalle ja biisin tekijäjoukoista löytyy Jaakko ”JS16” Salovaara ja DJ PP.
Parhaillaan debyyttialbumiaan työstävä räppimimmi päätyi musiikintekohommiin, kun tutut miespuoliset räppärit pyysivät apua kertosäkeistöjen tekemiseen. Sini onkin vieraillut muun muassa Cheekin ja JVG:n levyillä. 

Hä? Musiikkiuran lisäksi Sini Sabotage toimii DJ:nä. Hän on ollut esimerkiksi Brädin kiertue-DJ ja Heikki & Mikko Shown studio-DJ.