Hyppää pääsisältöön

YleXPop lähestyy – tätä on luvassa

YleXPop järjestetään Tampereella lauantaina 1. kesäkuuta kello 15 alkaen.

YleXPop-logo 2013

YleXPop järjestetään tänä vuonna toista kertaa peräkkäin Tampereen Keskustorilla 1. kesäkuuta klo 15 alkaen. Esiintyjiksi on pestattu Suomen eturivin artistit: Isac Elliot, Elastinen, Karri Koira, Haloo Helsinki! sekä PMMP. Tsekkaa tapahtuman aikataulu.

YleXPop-tapahtumat valtaavat Tampereen

YleXPop-hauskanpito alkaa jo perjantaina 31. toukokuuta, jolloin Tampereen Koskikeskuksessa järjestetään YleXPopStar-kilpailu klo 17-19. Paikalla ovat YleX Iltapäivän juontajat Aino ja Mäkkäri sekä YleX Jatkojen herrasmiehet Toni ja Viki. Perjantaina järjestetään myös Tampereen Pakkahuoneella K-13 goes YleXPop -tapahtuma, joka on päihteetön, savuton ja maksuton tapahtuma klo 17-21.30. Illalla Yo-talolla puolestaan juhlitaan YleXPop -etkojen merkeissä klo 22-04, jolloin lavalle nousevat Stockers! ja Idiomatic.

YleXPopin jatkoilla 1.6. yökerho Miamissa tanssikansaa viihdyttävät YleX:n upeat DJ:t Parasta ennen! -kuningas Matti Airaksinen ja Dj Orion.

Lisätiedot YleXPopista ja muista viikonlopun tapahtumista YleXPop-tapahtumasivulla!

Lähteet: YleX