Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Yön Polte!

Tällä Rytmibarometriviikolla kuultiin keskustelua herättävää tuoretta musiikkia. Viimeinen taisto käytiin jälleen kahden kotimaisen välillä!

Yön Polte // Kuva: http://www.palmupuistikko.fi/

Rytmibarometriviikko startattiin vauhdilla, kun maanantaina tiskiin läjäytettiin Yön Poltteen uusi erotiikkaa tihkuva Rakkauden Ratapiha. Tiistaina bileet vaan yltyivät PSY:n uuden _Gentleman-_kappaleen tahdissa. Keskiviikkona pop-rock-prinsessa Avril Lavigne rauhoitteli tunnelmia Here’s to Never Growing up ja torstaina Rytmibarometriviikon päätti uusi kotimainen räppimimmi Sini Sabotage ja rouhea biisi Levikset repee.

Tuttuun tapaan jäätävin taisto käytiin kahden kotimaisen välillä. Yön Polte pisti heti viikon alkuun huikeat yläpeukkuprosentit, sillä yhteensä 83 prosenttia käänsi sormista jaloimman yläasentoon. Sini Sabotage tarjoili varteenotettavan vastuksen 79 prosentin yläpeukutuksella, mutta se ei riittänyt voittoon. Rytmibarometriviikon voittajaksi siis julistettakoon Yön Polte ja Rakkauden Ratapiha!