Hyppää pääsisältöön

Suomalaisbändi vaihtoi kitaristia uuden albumin kynnyksellä

Tamperelaisbändi JUPI7ERin miehistössä on tapahtunut muutoksia.

Jupiter -yhtyeen Callisto ja Europa Uuden musiikin iltavuoron vieraana

JUPI7ER-yhtye valmistautuu kakkosalbuminsa äänityksiin hieman erilaisella kokoonpanolla. Kitaristi Europan tilalle on pestattu Mneme ja koskettimet on jätetty tällä kertaa kokonaan pois, sillä kiipparisti Jannella on kiireitä Jonne Aaronin soolobändin kanssa.

- Vanha kitaristimme Europa eli Paavo Pekkonen keskittyy nyt Egokills-bändiinsä. Tämä tapahtui ihan hiljattain. Uusi kitaristi Mneme eli Jaakko Järvensivu on kaikkien vanha ystävä ja pitkän linjan muusikko. Mneme tuo raskaamman vivahteen JUPI7ERin musiikkiin. Uusia kappaleaihoita on jo toistakymmentä, yhtyeen keulakuva Callisto eli Teemu Rajamäki kertoo YleX:lle.

Syksyllä julkaistavan Galileo-nimisen kakkoslevyn äänitykset alkavat tänä keväänä. Ensimmäisen sinkun nimi on Ajan henki ja siinä fiittaa Juju.

Toni Laaksonen: Jupiter / Ihmishirviö

Lähteet: YleX