Hyppää pääsisältöön

Grammy-voittaja Hustle HKI -festivaalille - mukana lisää kotimaisia julkistuksia

Suvilahdessa heinäkuun 19.-20. päivä järjestettävä uusi urbaanin musiikin festivaali Hustle HKI täydentää artistikatrastaan.

Miguel

Amerikkalaiset Danny Brown, Riff Raff sekä Action Bronson saavat rinnalleen tuoreen Grammy-voittajan, kun myös kalifornialainen Miguel saapuu esiintymään Hustle HKI -tapahtumaan. Miguel oli tänä vuonna ehdokkaana peräti viidessä Grammy-kategoriassa, palkinnon hän voitti parhaasta R&B-kappaleesta. Suomeen ensimmäistä kertaa saapuva eri musiikkityylejä yhdistävä 27-vuotias Miguel Jontel Pimentel tunnetaan myös taitavana tanssijana.

Myös Hustle HKI:n suomalaisesiintyjät saavat vahvistuksia. Nyt julkaistavia uusia kiinnityksiä ovat Raappana, SMC Lähiörotat, JVG:n PME-erikoisshow vieraana Mäkgälis ja Sini Sabotage, Teflon Brothers, englanniksi räppäävät Noah Kin sekä Gracias ja Cocoa Videoshow, Elastinen, Kevin Tandu, Juju & Kollektiivi, Brando, Gasellit, Juno sekä Julma-Henri & RPK.

Festivaalille on aiemmin kiinnitetty Asa, Ruger Hauer, No Smoking Team, Mikael Gabriel, Eino Antiwäkki, KCMD Mafia sekä Ruudolf & Karri Koira.

Hustle HKI:n liput ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.