Hyppää pääsisältöön

Justin Bieberin Helsingin keikalle lisäerä lippuja - Robin lämppääjäksi

Kanadalaispoppari Justin Bieberin Helsingin keikan lämppäriksi on valittu kotimainen teini-idoli Robin. Lippuja tulee tänään maanantaina 22. huhtikuuta kello 16 lisäerä myyntiin.

Justin Bieber // Kuva: www.facebook.com/JustinBieber

Tämän viikon perjantaina 26. huhtikuuta loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla konsertoiva Justin Bieber on valinnut illan lämmittelijäksi pop-sensaatio Robinin. Robin villitsi Norjassa Justin Bieberin lämppääjänä - katso tunnelmapaloja keikaltavakuutti Bieberin edustajat, ja näin nuori suomalaisartisti sai kutsun esiintymään myös Helsinkiin.

- Siistiä päästä lämppäröimään Justin Bieberiä Hartwall Areenalle. Tieto tästä saatiin Bieberin edustajilta Oslon keikan jälkeen, kun olivat nähneet meidän shown. Oslon keikalla oli ihan järjetön meininki, ja JB-fanit oli aivan sairaan makeeta porukkaa. Toivotaan että saataisiin Suomeenkin samanlainen meininki ja oltaisiin paras pohjoismaalainen Bieber-yleisö. Huudetaan niin että Hartwall Areenalla katto irtoaa, Robin kertoo tiedotteessa.

Robin nähdään konserttipäivänä myös Kaisaniemen puistossa järjestettävissä Justin Bieber -ennakkobileissä. Kaikille avoin ilmaistapahtumaa alkaa klo 12.00. Robin on tapahtuman ensimmäinen artisti. Tapahtumassa Robinin lisäksi siintymässä Mikael Gabriel, Diandra, Krista Siegfrids ja Jontte Valosaari. YleX on vahvasti mukana tapahtumassa.

Lavarakenteiden selvittyä konserttiin on saatu myyntiin pieni erä lisälippuja. Liput tulevat myyntiin Lippupisteessä tänään maanantaina kello 16.00.

PÄIVITYS: Lisälippuja oli myynnissä eilen maanantaina Lippupisteissä. Tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla. Kannattaa kuitenkin tulla Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtumaan Helsingin Kaisaniemeen perjantaina 26. huhtikuuta kello 12 alkaen. Tapahtumassa valitaan !

Lähteet: Fullsteam