Hyppää pääsisältöön

Krista Siegfrids: Olin masentunut TVOF-kisan jälkeen

Yle X3M:n Marry Me Europe -nettisarja seuraa Krista Siegfriedsin matkaa kohti Euroviisuja. Sarjan toisessa osassa Krista ja tämän avomies Janne kertovat UMK-voittajan noususta The Voice of Finland -laulukisan tuhkista.

Krista Siegfrids ja X3M:n Frida Lindholm

Kuusioisainen sarja Marry Me Europe seuraa Krista Siegfridsin matkaa kohti Euroviisuja. Toisessa jaksossa X3M:n Frida Lindholm tapaa huippumusiikkituottaja Erik Nyholmin, Kristan managerin Iiro Lahdenrannan ja Kristan avomiehen Janne Grönroosin.

Vuonna 2011 The Voice of Finland -laulukilpailun ensimmäiselle tuotantokaudelle osallistunut Siegfrids tippui skabasta ensimmäisessä suorassa lähetyksessä.

- Olin kyllä jonkin aikaa aika alamaissa, vedin verhot eteen ja olin masentunut. En puhu Voicesta sen enempää, mutta koin silloin, että minua kohdeltiin epäreilusti, Siegfrids kertoo.

Avomies Janne Grönroosin mukaan The Voicesta tippumisen jälkeen vaikutti siltä, että Kristan peli oli pelattu.

- Kristan The Voice-kisan sijoituksen perusteella olisi voinut uskoa, että Kristan ura oli ohi. Sellaisen ylipääseminen oli kova paikka. Siinä ei joka likka olisikaan onnistunut, Grönroos kertoo Kristan hiuksia rapsutten.

Krista on osallistunut moniin laulukilpailuihin viimeisten 15 vuoden aikana. Katso alla olevalta videolta todellinen helmi vuodelta 2003 suomenruotsalaisesta Popstop-kilpauilusta. Kristan tulkinta Shoop Shoop Songista alkaen kohdasta 02.51.

Lähteet: X3M