Hyppää pääsisältöön

Michael Monroe YleX:lle: Slashin hehkutus on huomattu

YleX:llä soi tänään tuore Michael Monroe -sinkku Ballad of the Lower East Side. Samalla kommentoitiin muun muassa bändin saamaa kansainvälistä hehkutusta.

Michael Monroe ja Slash. // Kuva: Tomi Mikola

YleX Iltapäivä sai tänään legendaarisia Tähtivieraita, kun laulaja Michael Monroe ja basisti Sami Yaffa kävivät soittamassa uutta singleään suorassa lähetyksessä. Uusi biisi Ballad of the Lower East Side on saanut jo Guns n' Rosesista tunnetuksi tulleen kitaristi Slashin hehkutusta osakseen Twitterissä.

- Kiitos Slash, sanoo Sami Yaffa.

Onko niin, että Slashillä on pettämätön maku?

- Ehdottomasti, erittäin hyvä maku on miehellä ja kaikin puolin muutenkin fiksu ja fiini mies, Monroe sanoo.

Kaksikko jatkaa, että biisistä on tullut netissä toistaiseksi pelkästään hyvää palautetta. Monroe uskoo, että syy on bändin linjassa, joka säilyy takuuvarmasti levystä toiseen.

- Kyllä jengi arvostaa jatkuvuutta, sitä, että me emme hypi tyylistä toiseen. Hienoa nähdä, että sitä arvostetaan, Michael Monroe sanoo YleX:lle.

Slashin suunnalta on totuttu kuulemaan kehuja vuosien saatossa. Esimerkiksi vuosi sitten hän nosti yhden Sensory Overdrive -levyn biiseistä kansainväliselle rock-kokoelmalle, Classic Rock -lehden Radio Slashille.

- Biisi 78 oli ensimmäisenä siinä levyllä ja mä kiitin siitä häntä aikoinaan. Slash sanoi, että ei mitään, turha kiittää. Se on sen takia levyllä, koska se niin loistava biisi.

Lähteet: YleX Iltapäivä

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.