Hyppää pääsisältöön

Nettivinkki: Etsi ja löydä herkullisia väriteemoja

Adobe Kuler kuvankaappausJoillain on luontainen taito yhdistellä värejä, toisilla taas ei. Mutta ei hätää! Netin ilmaisella Kuler-väriohjelmalla löydät ja luot itse omia väriyhdistelmiä ja -teemoja kaikista maailman väreistä ja vähän enemmänkin.

Käytä ohjelmaa avuksi vaikkapa sisustamisessa, askartelussa tai nettisivujen väriteeman luomisessa. Kulerista voi hakea millä tahansa hakusanoilla valmiita väriteemoja, joita käyttäjät ovat luoneet. Väriteemoja voi luoda itse esimerkiksi omista valokuvista, jolloin Kuler poimii yhteensopivat värit automaattisesti. Teemoissa on aina viisi väriä, joista löytyy tarkat hex-koodit eli väriarvot. Arvoja voi muokata oman mielen mukaan. Tässä hommassa löytäminen ja omien väriyhdistelmien tekeminen on hauskinta!

Kuler toimii suoraan selaimessa, ja sen käyttö on täysin ilmaista. Jos haluat jakaa tai ladata omia teemoja, pitää sivustolle kirjautua. Väriarvojen talteen ottamiseen ei kuitenkaan tarvita kirjautumista. Kuler on Adoben sivusto, joten väriteemoja voi ladata suoraan esimerkiksi Photoshopiin.

Adobe Kuler kuvankaappausAdobe Kuler kuvankaappausAdobe Kuler -kuvakaappaus

Linkit:

Kommentit