Hyppää pääsisältöön

Will.i.am myöntää biisivarkauden

Will.i.am myöntää käyttäneensä luvatta Arty & Mat Zo –kaksikon kappaletta Let’s Go –biisiinsä.

will.i.am // Kuva: www.facebook.com/william

Will.i.am myöntää Will.i.am käytti luvatta suomalaisomisteisen levy-yhtiön musiikkia . Hänen ja Chris Brownin Let’s Go -kappaleen pohja on kopioitu Arty & Mat Zon vuonna 2011 julkaistusta Rebound-biisistä.

- Arty on mahtava tuottaja, joten kirjoitin Let’s Gon siihen viime vuonna, Will.i.am sanoi yhdysvaltalaisen radiokanavan haastattelussa.

Gigwisen mukaan Will.i.am myöntää haastattelussa, että lupia kappaleen käyttöön ei ollut.

- Jotain tapahtui lupien kanssa…toivottavasti asia on nyt käsitelty. Kuulin Reboundin silloin ja kirjoitin kappaleen siihen. Otin heihin yhteyttä viime vuonna. Vuosi kului, ja nyt korjaamme ongelmaa, Will.i.am sanoi ympäripyöreästi.

Osittain suomalaisomistuksessa olevan Ajunabeats-levy-yhtiön toinen perustaja Paavo Siljamäki kertoi Will.i.am käytti luvatta suomalaisomisteisen levy-yhtiön musiikkia . Siljamäki sanoi lakimiesten selvittelevän asiaa.

- Homma on nyt lakimiestemme käsissä ja uskomme että asiat saadaan selvitettyä tavalla johon Arty ja Mat Zo ovat myös tyytyväisiä, Siljamäki kertoi.

Lähteet: Gigwise, YleX