Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Jutty Ranxin kappaleesta I See You?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa esittelyssä Jutty Ranx.

Kuka? Jutty Ranx: I See You

Mitä? YleX Iltapäivässä kuunnellaan tänään amerikkalais-suomalaista tanssimusiikkia, josta ainakin Italiassa on kansa mennyt aivan pähkinöiksi. Jutty Ranx on elektronista tanssimusiikkia tehtaileva trio, joka koostuu amerikkalaisesta vokalisti Justin Taylorista, suomalaisesta DJ-biisintekijä Jaakko Mannisesta ja multi-instrumentalisti Ryan Malinasta. I See You on trion debyyttisingle. Kolmikko työstää parhaillaan debyyttialbumiaan, joka julkaistaan syksyllä. Kappaleen musiikkivideo on jo kerännyt lähes viisi miljoonaa katselua.

Jos kappale kuulostaa tutulta, siihen on todennäköisesti hyvä syy. YleX Aamun Ile Uusivuori esitteli kappaleen YleX Aamussa jo vuosi sitten. Silloin Suomi ei kuitenkaan ollut vielä valmis tälle rallille.

Hä? Jaakko Manninen on suomalaisille entuudestaan tutu Beats and Styles –yhtyeen DJ Controlina. Beats and Styles on tehnyt yhteistyötä muun muassa Michael Monroen ja Andy McCoyn kanssa.