Hyppää pääsisältöön

Suomalaismuusikko valloittaa Euroopan listoja - kuuntele biisi

Aiemmin muun muassa Beats and Styles -kokoonpanosta tuttu Jaakko Manninen valloittaa parhaillaan Euroopan listoja uuden Jutty Ranx -yhtyeensä kanssa.

Jaakko Manninen YleX Aamun vieraana elokuussa 2012 // Kuva: Hanne Kautto

Pari vuotta sitten Jenkkeihin muuttaneen biisintekijä Jaakko Mannisen, vokalisti Justin Taylorin sekä multi-instrumentalisti Ryan Malinan muodostama Jutty Ranx valtaa parhaillaan radioiden soittolistoja muun muassa Italiassa, Etelä-Afrikassa, Ranskassa, Espanjassa ja Saksassa.

Suomalaismuusikko musisoi Jenkeissä Bam Margeran kanssa, mutta nyt kappale on rynninyt vauhdilla Euroopan musiikkimarkkinoille. Kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo lähes viisi miljoonaa kertaa. Jutty Ranxilla on sopimusneuvottelut parhaillaan käynnissä Yhdysvalloissa ja Aasiassa isojen levy-yhtiöiden kanssa.

I See You kuullaan tänään keskiviikkona 24. huhtikuuta YleX Iltapäivän Rytmibarometrissä. Oman mielipiteesi kappaleesta voit antaa muun muassaMitä mieltä olet Jutty Ranxin kappaleesta I See You?kommenttiosiossa.

Lähteet: YleX Aamu, YleX Iltapäivä, Warner Music