Hyppää pääsisältöön

Justin Bieberin ja Robinin ensitapaaminen oli varsinainen törmäys

Robin toimi Justin Bieberin lämmittelijänä tämän Norjan keikoilla. Nuorukaiset kohtasivat keikkapaikalla hieman erikoisissa merkeissä.

Robin Justin Bieberin lämppärikeikalla Norjassa 17. huhtikuuta 2013 // Kuva: Hannu Sormunen

Robin oli Telenor Arenalla NorjassaJustin Bieberin lämmittelijänä Robin villitsi Norjassa Justin Bieberin lämppääjänä - katso tunnelmapaloja keikalta. Nuorukainen oli valmistautumassa keikkaan, kun pukuhuoneen ovella hän kirjaimellisesti törmäsi Bieberiin, joka ilmeisesti seikkaili areenan käytävillä ajallen Segway-laitteella. Segway on kaksipyöräinen moottoroitu kulkuväline, joka on suunniteltu kuljettamaan yhtä ihmistä kerrallaan.

- Avasin pukuhuoneen oven, ja kukas se siihen itsensä kolautti, kuin itse Justin. Menin vähän kipsiin ja totesin vain että ”sorry sorry”, Robin kertoo.

Nuorukainen sanoo, että kanssakäyminen Bieberin kanssa Norjassa oli hyvin pientä ja aikataulut pitivät huolen siitä, etteivät artistit ehtineet tavata toisiaan paremmin.

- Ennen keikkaa en ehtinyt nähdä herraa, kun hän tuli aina paikalle samaan aikaan kuin meidän lämmittelyveto oli käynnissä. Oltiin meidän kosketinsoittaja Vilman kanssa jätskillä kanttiinissa yksi päivä, kun mestaria vietiin taas ilman paitaa mustaan autoon. Siinä vain moikattiin ja sanoin vain että ”it was a great show”. On se melkonen äijä, Robin fiilistelee YleX:lle.

Robinin edustajien mukaan Helsingin lämmittelykeikalla perjantaina yritetään järjestää parempi tapaaminen Justin Bieberin kanssa. Robin uskoo, että hänellä olisi vaikeuksia edelleenkin saada sanaa suustaan, jos voisi jutella Bieberin kanssa pidempään.

- En tiedä varmaan menisin ihan kipsiin. Mutta samanlaista hommaa hänkin tekee kuin minäkin ...ehkä vähän isompana, Robin naureskelee.

Teinitähti veikkaa kuitenkin, että Justin Bieber on pohjimmiltaan ihan tavallinen nuori.

- Eipä kai hän sen kummallisempi jamppa ole, kuin kuka tahansa muu 19-vuotias. Vaikuttaa ihan kelpo kaverilta. Voisin kysyä häneltä, että onko tämä kaiken tämän arvoista, kun joutuu menettämään kokonaan yksityisyyden meni sitten minne tahansa maailmassa.

- Vedetään varmaan sama setti, mitä Oslossa. Mietitään vielä vedetäänkö Frontside Ollie englanniksi vai suomeksi. Laitettiin muuten video YouTubeen, jossa kysyttiin kummalla kielellä FSO laulettaisiin. Siellä on paljon vastauksia: puolet sanoo suomeksi ja puolet enkuksi... aika hauska juttu, Robin summaa.

Voit seurata Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtumaa livenä myös Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #w2fiJB. Paras tunnelma on kuitenkin taattu, kun saavut paikalle Kaisaniemen puistoon kello 12 perjantaina.

Lähteet: YleX