Hyppää pääsisältöön

Pasila: Puolesta ja vastaan

Internetissä on valloillaan ihan oma käyttäytymiskulttuuri. Sen saa kokea myös Pöysti.

Repomies on lähettänyt Pasilan poliisit tutkimaan verkossa esiintyvää vihakirjoittelua. Rikoksen jäljet johtavatkin yllättävän lähelle. Myös Pöysti on lähtenyt mukaan netin "maan tapaan".

Vihakirjoitteluun hän syyllistyi, koska vastakeskustelija oli niin tyhmä, että oli pakko olla eri mieltä hänen kanssaan kaikesta.

"Se sanoi, että se tykkää kesästä ja auringosta ja sä sanoit, että auringon merkitystä maapallon elämän kannalta on liioiteltu."

Teksti: Juhana Säilynoja

Kaikki kokonaiset Pasila-jaksot Yle Areenassa

Pasilan kolme tuotantokautta, kaikkiaan 40 jaksoa, on pysyvästi katsottavissa Yle Areenassa.

Myös sarjan jatkotuote, Pasila 2.5. - The Spin-Off löytyy Yle Areenasta katsottavaksi.

  • Haapa klapisee ja sumu pitää ääntä Tiina Harpfin lastenkuunnelmissa

    Tiina Harpf jätti puumerkkinsä Lasten Radion seikkailuihin

    Mustan myllyn mestari ja Velhojuuri ovat esimerkkejä Yle Areenassa olevista lastentuotannoista, jotka Tiina Harpf ohjasi Yleisradiolle 1980-luvulla. Harpfin kuunnelmat klapisevat, helisevät, ja joskus niissä soi aimo annos hiljaisuutta. Juonenkäänteistä löytyy mustaa magiaa ja noitavainoja sekä seikkailunriemua. Päähenkilöitä johdattaa usein uteliaisuus.

  • Reino Paasilinna – kiisteltyjen ohjelmien toimittajasta Ylen kiistellyksi pääjohtajaksi

    Toimittaja Reino Paasilinnasta Ylen toimitusjohtajaksi.

    Reino Paasilinna (s. 1939) oli Yleisradion toimittaja ja myöhemmin myös pääjohtaja, jonka toimittamat ohjelmat synnyttivät keskustelua ja lehtiotsikoita. Ohjelmat olivat usein myös sellaisia, jotka eivät miellyttäneet Yleisradion johtoa. Artikkeliin on koottu joitakin esimerkkejä Reino Paasilinnan toimittamista ohjelmista.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto