Hyppää pääsisältöön

Jontte Valosaari: Tekee mieli vain hyppiä ja hymyillä

Jontte Valosaari hurmasi tänään 26. huhtikuuta Helsingin Kaisaniemen puistossa Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtumassa.

Jontte Valosaari // Kuva: YleX / Hanne Kautto

Debyyttiartisti Jontte Valosaari esiintyi levyjulkaisupäivänään 26. huhtikuuta Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtumassa.

- Tämä on iso päivä ja mulla on hirveästi ohjelmaa, mutta hyvä fiilis. Mikäs tässä, ihan hemmetin siistii. Mut otettiin tosi hyvin vastaan, vaikka en osannut edes odottaa mitään. Jäi enemmän kuin hyvä fiilis. Tästä on hyvä jatkaa levyjulkkareihin, Jontte Valosaari fiilistelee YleX:lle.

Valosaaren Haastaja-levyn julkaisu osui samalle päivälle hänen mentorinsa Elastisen Elastisen sooloalbumin julkaisu lykkääntyi ideapulan takia-albumin kanssa. Se ei kuitenkaan ollut suunniteltu juttu.

- Se on sattumaa. Ei sovittu mitään, mutta hieno homma, että on sama julkaisupäivä. Valitettavasti Ela ei pääse mun julkkareihin The Voice of Finland -finaalin takia. Se on harmillista, mutta tuleehan näitä keikkoja, laulava palomies juttelee.

Onnellinen mies kiteyttää tunnelmansa näin.

- Tekee mieli vain hyppiä ja hymyillä.

Jontte Valosaaren levyjulkkarit järjestetään tänään Helsingin Apollossa.

Lähteet: YleX