Hyppää pääsisältöön

Kaisaniemessä tuhansia Justin Bieber -faneja

Tunnelma on katossa, kun tuhannet Justin Bieber -fanit ovat vallanneet Kaisaniemin puiston Helsingissä.

Yleisöä Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtumassa.

Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtuma on kerännyt Helsingin Kaisaniemeen tuhansia suomalaisfaneja. Joidenkin arvioiden mukaan paikalla on jopa 3000-5000 fania. Väenpaljoudesta huolimatta hysteria ei ole riistäytynyt käsistä ja kaikki sujuu rauhallisissa merkeissä.

Avauskeikan tapahtumassa heittänyt Robin kertoo YleX:lle, että tunnelma on hieno. Paikalla on myös paljon Robin-faneja, mutta kumman fanit ovat kreisimpiä: hänen vai Justin Bieberin?

- Kummatkin ovat yhtä kreisejä, Robin nauraa.

Robin lämmittelee tänään Hartwall Areenalla Justin Bieberiä. Hän teki samoin Bieberin Norjan keikoilla. Minkälainen kokemus on ollut?

- Uusi kokemus tietenkin. En ole koskaan noin isoa tähteä lämpännyt ja se on kova juttu. Tosi siistii ja opettavaista.

Kohut eivät horjuta Bieber-fanien uskoa

Paikan päälle tulleet Justin Bieber -fanit, 16-vuotias Saaga, 15-vuotias Pauliina ja 14-vuotias Sofia kertovat tavanneensa toisensa Facebookissa Justin Bieber -yhteisössä. Tämä päivä on tytöille todella tärkeä ja koulusta irtosikin heille lupa poissaoloon vanhempien siunauksella.

Mitä mieltä tytöt ovat siitä, että heidän idolinsa imago ei ole enää yhtä puhtoinen kuin uran alussa? On ollut huumekohuja ja kahnausta turvamiehen kanssa.

- Ei se vaikuta meihin mitenkään. Justin on kertonut Twitterissä, että ne huhut eivät ole totta. Enkä mä halua mennä sen mukaan, mitä media mainostaa. Me uskotaan ennemmin Justinia kuin sitä, mitä netissä kirjoitetaan.

Onko jotain, minkä takia fanittaminen voisi loppua?

- Varmaan, jos se haukkuis meitä faneja tai sanoisi jotain ilkeätä jollekin toiselle livenä.

Saaga, Pauliina ja Sofia ovat monta kertaa haaveilleet Justin Bieberin tyttöystävänä olemisesta. Liiankin monta kertaa, he sanovat. Ovatko he miettineet, minkälaista arki Justinin tyttöystävänä olisi?

- En mä tiedä. Varmaan käytäisiin jossain ravintolassa ja sitten olisi jotain romanttisia rantahetkiä, tytöt nauravat.

Welcome to Finland Justin Bieber -fanitapahtuma järjestetään tänään Helsingin Kaisaniemen puistossa kello 12 alkaen. Sitä seurataan livenä myös Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #w2fiJB. Paras tunnelma on kuitenkin taattu, kun saavut paikalle Kaisaniemen puistoon!

Lähteet: YleX Iltapäivä, YleX Etusivu