Hyppää pääsisältöön

YleX:n Aino ja Mäkkäri juontavat Euroviisut suomalaiskatsojille

Euroviisuja selostavat tänä vuonna YleX Iltapäivän Aino ja Mäkkäri. Ainon mukaan he aikovat puhua suunsa puhtaaksi ylexiltapäivämäiseen, sensuroimattomaan ja kaunistelemattomaan tyyliin.

YleX Iltapäivä Aino ja Mäkkäri

Aino Töllinen ja Juuso ”Mäkkäri” Mäkilähde juontavat Suomessa nähtävät Euroviisu-lähetykset. Lisäksi YleX Viikonlopun tuottaja Inari Fernández ja juontaja Anne Lainto matkaavat Ruotsin Malmöön, jossa viisut järjestetään ja heidänkin seikkailujaan voit seurata YleX:llä ja YleX:n nettisivuilla.

Aino kertoo olevansa todella innoissaan tulevasta Euroviisupestistä.

- Olen lapsesta asti seurannut viisuja aktiivisesti ja nyt pääsen itse pääkallopaikalle yhdessä Mäkkärin kanssa. Meistä tekee täydellisen Euroviisu-tiimin se, että minä olen viisufani ja Mäkkäri taas ei, joten hän tuo koko hommaan ihan tuoretta näkökulmaa!

Aino uskoo tämän vuoden kisojen olevan mahtavat, koska ruotsalaiset osaavat viisukansana pistää pystyyn todellisen show’n.

- Lisäksi uskon, että Suomella on taas pitkästä aikaan ihan oikeasti mahdollisuudet vaikka voittaa koko roska! Pidämme siis täysin puolueellisesti peukkuja Kristalle ja Team Ding Dongille! Aiomme puhua suumme puhtaaksi, ylexiltapäivämäiseen, sensuroimattomaan ja kaunistelemattomaan tyyliin ja elämme varmasti kisassa täysillä mukana. Sen voimme luvata, että näistä viisuselostuksista ei ainakaan tule tylsiä!

Euroviisujen tuottaja Anssi Autio hehkuttaa YleX:ltä valittua tiimiä.

- Euroviisujen tuotantotiimiin saadaan tarvittavaa dynamiikkaa, innostusta ja synergiaa kun mukaan tulevat YleX:n juontajista ja toimittajista koottu dream team. Aino ja Mäkkäri hoitavat selostuksen uudella tavalla, ja paikan päällä Malmössa toimittajat Anne Lainto ja tuottaja Inari Fernandez tekevät uuden tyylistä sisältöä itse kisoista.

Ainon ja Mäkkärin juontamat lähetykset:

11.5. Esikatselumaraton

14.5.Semifinaali 1

16.5. Semifinaali 2

18.5. Finaali

Lähteet: YleX