Hyppää pääsisältöön

12-vuotiaan suomalaispopparin maailmanvalloitus jatkuu - biisi radiosoittoon Singaporessa

Aiemmin niin Norjassa kuin Ruotsissakin radiosoittoa saanut kotimainen 12-vuotias Isac Elliot valloittaa nyt Aasian markkinoita. Isacin New Way Home -kappale nousee Singaporelaisen radioaseman soittolistalle.

Isac Elliot // Kuva: YleX / JP Panttila

Aiemmin Suomalainen popmusiikki pääsi valtakunnalliseen soittoon Ruotsissaja Suomalainen Isac Elliot radiosoittoon Norjassaradiosoittoa saaneen, 12-vuotiaan suomalaispoppari Isac Elliotin New Way Home -kappale on kivunnut Singaporelaisen Hot FM 91.3 -radiokanavan kuumimpien biisien listalle. Isac Elliotin päivittäessä Facebookiaan kappale oli sijalla 24.

- # 24 in Singapore. That actually rhymes. Thank you, poppari fiilistelee englanniksi.

Maineikkaan yhdysvaltalaisen Suomalaisartisti Billboardin Next Big Sound -listallekin yltänyt kappale koreilee englanninkielisen singaporelaisradion listalla tällä hetkellä pari pykälää ylempänä, sijalla 22.

Tampereella järjestettävään YleXPop-tapahtumaan 1. kesäkuuta kiinnitetyllä nuorukaisella menee muutenkin lujaa. Parhaillaan Isac on New Yorkissa kuvaamassa musiikkivideotaan toiselle sinkulleen ja hänen debyyttialbuminsa Wake Up World ilmestyy 24. toukokuuta. 12-vuotias popkomeetta Isac Elliot: Ulkomaan keikkoja luvassa kesälläkesälomansa olevan melkoisen työntäyteinen.

- Kesällä on paljon keikkoja, myös ulkomailla. En tiedä olisinko saanut sanoa sitä, mutta ei se mitään, Isac virnuili levy-yhtiönsä edustajaa vilkuillen.

Lähteet: YleX, Facebook