Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Satin Circuksen kappaleesta Emma?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Kotimainen poikabändi Satin Circus // Kuva: Sony

Kuka? Satin Circus: Emma

Mitä? Suomen One Directioniksikin hehkutettu Satin Circus on ainakin omien sanojensa mukaan kaikilla tavoin erilainen poikabändi. Yhtye säveltää, sanoittaa ja soittaa musiikkinsa itse. Satin Circuksen muodostavat neljä nuorta miestä Krippe, Axel, Olli ja Paul. Tänään Rytmibarometrissä kuullaan poppoon keväinen debyyttisinkku Emma. Huipputuottajien Patric Sarinin ja Peter Månssonin kanssa työstettävän esikoisalbumin on tarkoitus ilmestyä myöhemmin tänä vuonna.

Biisin musiikkivideo kuvattiin Miamin auringon alla ja sen voit tsekata TÄÄLTÄ!

Hä? Bändin soitinarsenaalista löytyy perinteisten työvälineiden lisäksi todella hieno kellopeli! Soittimesta löytyy kuva bändin blogista.