Hyppää pääsisältöön

Uusi rohkea nuortensarja alkaa Ylellä toukokuussa

Ylen uusi nuortensarja #Love, Milla alkaa Yle Areenassa 31. toukokuuta. Sarja nähdään kesällä myös Yle TV2:n Summeri-ohjelmassa.

#Love, Milla

Ylen uusi nuortensarja #Love Milla on 25-osainen nettisarja, jonka jokaisen jakson kesto on alle viisi minuuttia. Lisäksi sarjaan kuuluu Millan blogi, Gootti-Gitan Possukani-animaatiot sekä Aimon ja Ämpärin kyseenalainen kuvablogi.

Sarjan on ohjannut lyhytelokuvillaan ja 3Simoa -esikoispitkällään kulttimaineeseen noussut Teemu Nikki. #Love, Milla -sarjan käsikirjoituksesta vastaa Nikin ohella Jani Pösö, joka oli toinen käsikirjoittaja 3Simoa-leffassa.

Näyttelijöinä sarjassa nähdään niin tuoreita tähtiä kuin tunnettuja konkareitakin. Pääroolissa debytoi 17-vuotias Milka Suonpää. Muita rooleja näyttelevät muun muassa Elina Knihtilä, Jouko Puolanto, Mari Rantasila ja Matti Onnismaa.

Komediasarjassa käsitellään absurdilla ja yliampuvalla huumorilla kipeitä ja kitkeriäkin itsenäistymiseen ja teinielämään liittyviä teemoja.

Päähenkilö Milla on 17-vuotias tavallinen lukiolaistyttö, jolle tapahtuu hyvin epätavallisia asioita. Hän hikoilee kesäduunissa lounasräkälässä Cafe Robotissa ja tilittää kasvukipujaan #Love, Milla -blogissaan. Mukana rasvanhajussa ja käsityskyvyn rajoja koettelevissa juonenkäänteissä ovat poikakaveri Saku sekä ystävät Siiri, Gootti-Gitta, Aimo ja Ämpäri.

Lähteet: Yle