Hyppää pääsisältöön

Toteutimme kuulijamme unelman suorassa tv-lähetyksessä - ainakin melkein

Ihmiset ovat kevään mittaan saaneet kertoa unelmistaan YleX:n Suorana: Virtanen -ohjelmassa. Radio-ohjelmaan suoraan linkittyvässä, TV2:n Suorana: Kortesmäki -keskusteluohjelmassa kuulijamme unelma toteutui. Ainakin melkein.

Melkein aito David Hasselhoff // Kuva: Kuvakaappaus

Kevään viimeisessä Suorana: Kortesmäki -ohjelmassa toteutettiin YleX:n Suorana: Virtanen radio-ohjelmaan tullut toive. Ihmiset unelmoivat ohjelman juontajan Ulla Virtasen mukaan vaikka ja mistä.

- Yksi kertoi haluavansa kylpeä 10 miljoonassa eurossa. Yksi halusi mukaan Kymppitonni-ohjelmaan ja yksi halusi elää Harry Potter -maailmassa. Nyt on vihdoin aika tehdä yhdestä unelmasta totta, ainakin melkein, Virtanen selostaa.

Paikan päälle suoraan tv-lähetykseen olivat saapuneet Onerva, Nelli ja Riikka, joiden unelma oli päästä viettämään kaupunkilomaa Berliiniin.

- Emme tietenkään voi lennättää teitä Berliiniin, vaan olemme lennättäneet Berliinin teidän luoksenne. Olemme järjestäneet saksalaisen illallisen, on makkaraa ja olutta, Kortesmäki puolestaan esittelee.

Paikan päälle oli saatu myös saksalaiseen kulttuuriin suoraan linkittyvä David Hasselhoff. Ohjelmalla ei kuitenkaan ollut resursseja aitoon, vaan paikalle tuotiin Savon oma Hasselhoff, Kari Pylkkänen. Ja oltiin paikalle toki saatu myös reivit saksalaiseen tapaan – Scooterilla luonnollisesti höystettynä.

Katso miten unelman täyttäminen toteutui, alkaen kohdasta 3.32.

Lähteet: Suorana: Kortesmäki